• Könyveim

  Amikor a víz ölel

  A víz életet ad, felfrissít, ragyog; csobogása, hullámzása megnyugtató, emellett olykor varázslatos látványt nyújt. Előfordul azonban, hogy olyan sodró, magával ragadó természeti jelenségek részévé válik, amellyel szemben az ember tehetetlennek érzi magát.

 • Könyveim

  Jég és gyöngy

  A jég magában rejti a ragyogás fogalmát, mégis rideg, a gyöngy viszont lágyságot, finomságot sugall. Vajon mi a szerepe ennek a két dolognak Robert és Alain életében, akik egy könnyed űrsétára indulnak, majd azzal szembesülnek, hogy –…

 • Könyveim

  Rózsák legendája

  A rózsa nemcsak a színével, a szépségével üzen nekünk; valamit mindig szimbolizált. A tövis nélküli rózsa ártatlanságot, általában véve a rózsa szeretetet, a tövisek pedig önmagukban nehézséget, fájdalmat.

 • Könyveim

  Lángok

  A Lángok című novelláskötet írásainak gondolatvilágát a lélek mélyén rejlő, titkokkal és csodákkal teli vonzódások át- meg átszövik. Mindezt a természet szépségeinek megidézése színezi, ami háttérként jelenik meg a lírai hangvételű sorok mögött.

 • Könyveim

  Költészetről egyszerűen

  “A versírás mesterség, a művészet pedig a lélekben rejlik; az első ismerete, és a második jelenléte teremti a költőt. A szerző – aki maga is elismert alkotó – célja ezzel a könyvvel az, hogy egyszerűen, könnyen érthető formában mutassa…