Könyveim

Hedera könnyei – A vulkán

David a hirtelen kitörő vulkán miatt arra kényszerül, hogy elhagyja az otthonát, és egy távolabb elhelyezkedő kisvárosban húzza meg magát addig, amíg el nem hárul a veszély.

Miközben türelmetlenül várja a hazatérés pillanatát, titokzatosnak tűnő eseményekkel szembesül. Vajon tud-e bármit a rejtélyes dolgok okáról az idős, őslakosnak számító Armenta? Igaz-e a legenda a semmiből előkerülő, majd lángok kíséretében újra eltűnő kövekről és a szépséges istennőről, Hederáról? David elszántan keresi a válaszokat; olyannyira, hogy talán még a Nap sem elérhetetlen a számára…

Olvasói vélemény a regényről:

“Ez a könyv maga a nagybetűs CSODA. Maga a történet is olyan szinten magával ragadó, mintha egyenesen egy másik univerzumba esne át az olvasó arra a pár órára, amíg elolvassa a könyvet… Egészen a végéig, mert ezt a könyvet nem lehet félig elolvasni vagy csak pár oldalt.

A történet maga a művészet, ami elragadja, majd gyökerestül felforgatja a lelket és közben észrevétlenül szárnyakat ad neki.

Felébresztette bennem, hogy mennyire fontos, hogy minden, az életben tapasztalt fájdalom ellenére jók maradjunk… mert a jóság, a szeretet az igazi erő…

Én mindenkinek nagyon ajánlanám ezt a könyvet, sőt. Szerintem ez a mű képes lenne megváltoztatni a világot, akkora erő lakozik benne. Köszönöm, hogy elolvashattam!”

A regény megvásárolható itt:

Papír alapú könyv:
https://undergroundbolt.hu/hedera-konnyei

E-könyv formában:
https://undergroundbolt.hu/termek/hedera-konnyei-e-konyv/

Vélemény, hozzászólás?