Könyveim

Amikor a víz ölel

A víz életet ad, felfrissít, ragyog; csobogása, hullámzása megnyugtató, emellett olykor varázslatos látványt nyújt. Előfordul azonban, hogy olyan sodró, magával ragadó természeti jelenségek részévé válik, amellyel szemben az ember tehetetlennek érzi magát.

Ezzel szembesül e könyv főszereplője, Chantal is, aki szeretné kideríteni, hogy a Földet miért árasztja el az a hatalmas víztömeg, amelynek eredőjére még a tudósok sem tudnak rájönni. Mentora és anyja helyett is anyja, Megan, aki egyetemi oktatóként hatalmas tudás birtokában van – bár még nem hozza nyilvánosságra – úgy tűnik, rájött a különös jelenség nyitjára. A két nő tökéletesen megbízik egymásban, ezért Chantal bátran megosztja titkát az asszonnyal, amely egy különös férfi felbukkanásáról szól; emellett elhatározza, hogy bármi áron segít megmenteni a bolygót és az emberiséget a közelgő katasztrófától. Mi a forrása az árvíznek? Van-e bármi köze a történtekhez a váratlanul megjelent titokzatos idegennek, aki rejtélyes körülmények között felkereste? Chantal elszántan keresi a választ a felmerült kérdésekre; vajon megtalálja még időben, vagy egyszer csak azzal kell szembenéznie, hogy minden elveszett? Létezik-e igaz barátság, feltétel nélküli bizalom, és bármilyen akadály ellenére kitartó szerelem? Van-e remény a boldogság elérésére akkor, amikor a víz ölel?

A történet egy másik olvasatában arra figyelmezteti az olvasót, hogy a Föld vízkészletei fogyóban vannak, ennek ellenére az emberiség meggondolatlanul pazarolja ezt a pótolhatatlan kincset… 14 éven felüli bármilyen nemű és korú olvasónak ajánlható az érdekes témát felvető kisregény.

Az Amikor a víz ölel című könyv megvásárolható itt:

Papír alapú könyv:
http://undergroundbolt.hu/konyv/amikor-a-viz-olel

E-könyv formában:
https://undergroundbolt.hu/termek/amikor-a-viz-olel-ekonyv/

Vélemény, hozzászólás?